Angajari Galleria Arad


Daca cautati rubrica pentru Angajari Galleria Arad ati ajuns unde trebuie. Mall-ul Galleria Arad se apropie de deschidere, iar chiriasii sunt in cautare de muncitori pentru magazinele ce se vor deschide in interiorul incintei din arad.

Magazinele ce vor face angajari sunt Sprider Stores, Sephora, Fox, Levi’s, Kenvelo, Zoo Mania, Daiso Japan, Optinova, Eponge, Calibro, Diverta, Noriel Toys, Leonardo, Jacobs Café, Tina R, Skiny, Gatta, Mondex si Mexton si multe altele. Pentru prima oara in arad Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mango, Terranova, Piazza Italia, Go Sport, Oviesse, Vero Moda, Jack&Jones si Kipling isi vor deschide magazine.

Centru Galleria Arad va avea si un hipermarket CORA care are o suprafata de 9.000 de metrii patrati.Despre angajari la cora nu se stie inca nimic (paznicul nu ne-a putut oferi mai multe detalii)

Galleria Arad inca mai face angajari iar pentru a va angaja trebuie sa depuneti un cv la casuta cu angajari de langa incinta Galleria. In data de 6 mallul nu va fi complet deschis, doar partial iar cererile de angajare se vor putea baga in continoare.

Aveti mai jos niste poze despre locurile in care se fac angajari la galleria arad sau locul unde sa va depuneti cv-ul.

Pentru mai multe informatii despre angajari galleria arad puteti intra pe facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu